Paul George na meti Lakersa

Ekipa iz Los Angelesa želi novu superzvijezdu

Paul George na meti Lakersa

LA Lakersi nakon penzionisanja Kobeja Bryanta žele novu superzvijezdu u timu. 

Ranije se u medijima pominjalo ime Kevina Duranta, ali kako stvari stoje ekipa iz Los Angelesa najviše je zainteresovana za usluge Paula Georgea.

Za sjajnog košarkaša Indijane Lakersi su spremni ponuditi nekoliko igrača, ali i pika prve runde.

George je nakon teške povrede odigrao sjajnu sezonu, pogotovo u prvoj rundi play-offa gdje je prosječno bilježio 27.3 poena, 7.6 skokova i 4.3 asistencije. Ipak, i pored odličnih partija nije uspio sa svojim timom otići u polufinale Istoka. 

Podsjetimo, Lakersi će on naredne sezone imati i novog trenera, pošto su postigli dogovor sa Lukeom Waltonom. On će na klupi zamijeniti Byrona Scotta, koji se nije proslavio u protekle dvije godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi