Paul: Na stvari poput ove niko ne može da vas pripremi

Sjajni playmaker se oprostio od Clippersa

Paul: Na stvari poput ove niko ne može da vas pripremi

D. Rakanović

Jedan od najboljih playmakera Chris Paul je danas trejdovan u Houston Rocketse za trojicu igrača i jedan pik na NBA draftu, a Paul se u objavi na Twitteru oprostio se od dosadašnjeg tima. 

Paul je otišao put Houstona, dok će u suprotnom pravcu Patrick Beverley, Lou Williams, Sam Dekker i pik prve runde drafta slijedeće godine. 

"Nevjerovatna je količina emocija koju sada osjećam. Zapravo ni ne znam šta bih rekao. Imam samo puno ljubavi i suza trenutno. Sretan sam i zahvalan na svojoj sposobnosti da se bavim ovom prelijepom igrom, ali na stvari poput ove niko ne može da vas pripremi“, rekao je Paul, aludirajući na današnji trade. 

"Veliko hvala navijačkoj armiji Clippersa i zajednici u Los Angelesu! U posljednjih šest godina bili ste divni domaćini meni, ali i mojoj porodici. Mi vas stoga sve mnogo volimo! Još važnije, sada razmišljam samo o klincima iz organizacija 'LA‘s Best' i 'Brotherhood Crusade'. Promijenili ste mi život. Nije bitno gde ja odem, pred nama je ostalo još mnogo posla“, rekao je Paul.

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi