Paul Pierce: Durant se pridružio siledžijama
Foto: EPA

Pierce podsjetio na Durantovu odluku da ode u Golden State

Paul Pierce: Durant se pridružio siledžijama

Golden State Warriorsi i Cleveland Cavaliersi će treći put uzastopno odmjeriti snage u NBA finalu, a najveća razlika u odnosu na njihove prethodne finalne serije jeste da će Warriorsi ovaj put biti "jači" za Kevina Duranta.

Kevin Durant je u Warriorse stigao iz Oklahome, samo nekoliko mjeseci nakon što je u dresu Thundera ispustio prednost od 3-1 u finalnoj seriji Zapada. 

Ovo je naravno izazvalo burne reakcije među ljubiteljima NBA košarke, a pred veliko finale ove teme se dotakao i legendarni Paul Pierce.

"Ja jednostavno nisam takav. Ja nisam momak koji ode u kvart, tamo ga istuče banda siledžija i onda ja želim da im se pridružim", prokomentarisao je Pierce Durantovu odluku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi