Paul se vraća na teren početkom marta

Uspješan oporavak

Paul se vraća na teren početkom marta

Chris Paul se uspješno oporavlja nakon operacije palca.

Ponajbolji igrač Clippersa povrijedio se sredinom januara, a njegov povratak na teren očekuje se kroz tri do četiri sedmice.

"Chris se dobro osjeća i već se nalazi u trenažnom procesu. Odradio je nekoliko treninga sa loptom, sa timom je svakodnevno u teretani, ali ipak nećemo žuriti sa njegovim povratkom. Najvažnije je da se u potpunosti oporavi", rekao je trener Clippersa Doc Rivers.

Na 36 ovosezonskih mečeva Paul je prosječno ubacivao 17,5 poena te bilježio 9,7 asistencija i 5,3 skoka.

U njegovom odsustvu LA Clippersi ne uspijevaju da uhvate dobar ritam. U posljednjih devet mečeva upisali su samo dvije pobjede i trenutno su peti na Zapadu (31-21).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije