Paul uputio čestitke Jamesu i Wadeu

Ponovo će igrati zajedno u Clevelandu

Paul uputio čestitke Jamesu i Wadeu

E. Ganibegović

Chris Paul je ovog ljeta napustio LA Clipperse i donio odluku da svoju karijeru nastavi u Houston Rocketsima, gdje će zajedno igrati sa Jamesom Hardenom.

Nakon što su prucurile informacije kako će Lebron James i Dwyane Wade ponovo igrati u istom dresu, samo sada u Clevelandu, Paul je odlučio čestitati na njihovoj novoj saradnnji. 

"Zvao sam ih da im čestitam što su zajedno u timu, ali na kraju dana znam da Melo želi da ih pobijedi, ja želim da ih pobijedim, ali i oni žele da pobijede nas. Tako je to", zaključio je novi playmaker Houstona.

Wade i James su već zajedno nastupali u Miamiju, gdje su osvojili dva NBA prstena 2012. i 2013. godine, pa se zbog toga i sada očekuju velike stvari od ovog dvojca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi