Pavković i Božović ostaju u Hemofarmu

Pavković i Božović ostaju u Hemofarmu

A. Beganović

Košarkaški klub Hemofarm produžio je ugovore na još tri sezone sa standardnim prvotimcima, Miljanom Pavkovićem i Milivojem Božovićem.

Miljan Pavković igra na poziciji playa, a Milivoje Božović je krilni centar i oba ova košarkaša imali su veliki udio u plasmanu Hemofarma na Final Four NLB lige kao i plasman među osam najboljih ekipa u Eurocupa. Ovim potpisima Hemofarm je najavio da i u narednoj sezoni želi igrati važnu ulogu, kako u regionalnom takmičenju, tako i u evropskim kupovima.

Pavković je svoju karijeru počeu u Mladosti iz Zaječara, a zatim je igrao za Zdravlje, Vojvodinu i Budućnost. Bio je član kadetske reprezentacije Jugoslavije koja je 1997. godine u Belgiji postala prvak Evrope.

Božović je u Hemofarm stigao u ljeto 2007. godine, a prije toga čitavu karijeru nastupao je za beogradske klubove (OKK Beograd, Mega Ishrana, Lavovi 063, Lasta).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.