Pero Antić ponovo u crveno-bijelom dresu
Foto: EPA

Veliko pojačanje za Crvenu Zvezdu

Pero Antić ponovo u crveno-bijelom dresu

Crvena Zvezda je zvanično saopštila da je uspjela angažovati veliko pojačanje, a riječ je o iskusnom makedonskom krilnom centru Peri Antiću.

Antić je dvije prethodne sezone proveo u ekipi Fenerbahčea, s kojom je stigao i do titule pobjednika Eurolige, a sada je s Crvenom Zvezdom potpisao jednogodišnji ugovor.

Ovo, inače, nije prvi put da će Antić nastupati za Zvezdu, s obzirom da je dres beogradske ekipe nosio i u periodu od 2005. do 2007. godine.

Pero Antić je karijeru počeo u Rabotničkom, da bi 2001. godine otišao u AEK. Nakon AEK-a je obukao dres Crvene Zvezde, a nakon perioda u Beogradu nastupao je još i za PBC Lukoil Academic, Lokomotiv Kuban, Spartak St. Petersburg, Olympiakos, Atlanta Hawkse, te Fener.

"Nekadašnji igrač Crvene Zvezde Pero Antić, vraća se u crveno-bijeli dres, pošto je u ponedjeljak potpisao jednogodišnji ugovor s aktuelnim šampionima ABA i KLS lige", saopšteno je iz Crvene Zvezde.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi