Pet poena Teletovića, Čarobnjaci ostali bez magije

Netsi slavili

Pet poena Teletovića, Čarobnjaci ostali bez magije

Košarkaški Brooklyn Netsa protekle noći stigli su do svoje 17. pobjede u ovoj sezoni, nakon što sa ubjedljivih 102:80 savladali Washington Wizardse.

Prva četvrtina nije slutila da će na kraju meča Mrežice slaviti, ali igra domaće ekipe u tri naredne dionice bila je mnogo bolja, pa je ekipa našeg Mirze Teletovića zasluženo stigla do pobjede. 

Kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine na terenu je proveo nešto više od 21 minute i za to vrijeme uspio je ubaciti pet poena, te upisati četiri skoka. Najefikasniji na utakmici bili su Jack i Lopez, koji su ubacili tačno polovinu koševa ekipe i Brooklyna. Obojica su dala po 26 poena.

Wall sa "tankih" 13 poena bio je najučinkovitiji košarkaš ekipe iz DC-a. Večeras ova dva tima igraju novu utakmicu.

Rezultat:
Brooklyn Nets - Washington Wizards 102:80

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.