Petković: Kozara mi ostaje u lijepom sjećanju

Košarkaš Metalca za SportSport.ba

Petković: Kozara mi ostaje u lijepom sjećanju

D. Vejo

Nakon što je napustio redove OKK Kozare iz Gradiške, mladi košarkaš Vanja Petković otisnuo se u novu sredinu.

Pustolovina u kojoj se sada nalazi je ona u Valjevu, gdje brani boje tamošnjeg Metalca koji igra Prvu ligu Srbije. Svoje prve utiske nakon dolaska u klub, te o tome kako se snašao ispričao je upravo perspektivni košarkaš.

"Presrećan sam što sam dobio priliku da budem član kluba sa velikom historijom i što sam u mogućnosti da se takmičim u KLS ligi te da radim sa trenerima koji imaju dosta iskustva iza sebe. Naravno, Kozara mi je ostala u lijepom sjećanju jer mi je pružila priliku da osjetim šta je seniorsko takmičenje i dala mi priliku da u istom i nastupam. Koknurencija u Metalcu je velika. Tim je pun mladih i perspektivnih igrača na svim pozicijama, ali meni je najbitnije što ću imati dobre uslove za rad i moći dosta da napredujem i da se dokažem", zaključio je za SportSport.ba košarkaš Metalca, Vanja Petković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi