Petrović: Prodaja godišnjih ulaznica puno bi nam značila

Cibonin spasilac

Petrović: Prodaja godišnjih ulaznica puno bi nam značila

Legenda Cibone i bivši selektor naše košarkaške reprezentacije, Aleksandar Petrović glavni je operativac u spašavanju ovog kluba.

Putem medija u susjedstvu pozvao je sve ljude koji Cibonu nose u srcu da pomognu kupovinom godišnje ulaznice.

“Od kad sam prije mjesec i pol dana ušao u klub u razgovoru sa građanima odgovarao sam na mnoga pitanja o tome kakvo je stanje u Ciboni i kojim se putem kreće klub. Jedan veliki korak smo napravili, a druga dva, koja bi trebala biti završena za dvije do tri sedmice, idu svojim putem. Za godinu ili dvije pomoć nam neće biti potrebna, ali sada nam je potrebnija više nego ikada," izjavio je Petrović.

“U akciju su se kupnjom ulaznica uključile i klupske legende, među kojima i Mirko Novosel i Boris Lalić. Želimo u sljedećih desetak dana prodati 1.000 paketa godišnjih ulaznica. To bi nam puno značilo u moralnom i finansijskom smislu", dodao je Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.