Phoenix ponovo poražen, Teletović ubacio 15 poena

Dobra partija bh. košarkaša

Phoenix ponovo poražen, Teletović ubacio 15 poena

E. Čaušević

Košarkaši Phoenix Sunsa upisali su novi poraz u NBA  ligi, a ovaj put od njih je bila bolja ekipa Utah Jazza (98:89).

Utah je sinoć u Phoenixu stigao do nove pobjede, te su produžili seriju Sunsa koji u posljednje vrijeme igraju sve gore. Gostujuću ekipu do pobjede vodio je Hood koji je Sunsima ubacio 25 poena, dok je Hayward dodao 23. 

U domaćoj ekipi najefikasniji bio je Booker sa 18 poena, a 17 je ubacio Morris. Bh. košarkaš Mirza Teletović na parketu je proveo nešto manje od 20 minuta i uspio je ubaciti 15 poena.

Mirza je sinoć ubacio tri trojke iz pet pokušaja, a jedna od njih je bila u njegovom stilu, s parkinga. Za dva poena je bio prezican dva puta, od četiri pokušaja, te je upisao dva skoka u odbrani i jednu blokadu.

NBA liga:

Phoenix Suns - Utah Jazz 89:98

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije