Pionirom se orilo: Schweini Grobaru!

Kakav doček za njemačkog fudbalera

Pionirom se orilo: Schweini Grobaru!

D. Vejo

Jedan od najboljih njemačkih fudbalera i suprug srbijanske teniserke Ane Ivanović, Bastian Schweinsteiger večeras gostuje u Pioniru, kako bi podržao KK Partizan u meču s Omlimpijom, a u okviru petog kola ABA lige.

Halu je digao na noge, a za njega je bilo predviđeno specijalno mjesto, i to onom u prvom redu. 

Na partizanov parket popularni Schweini je stigao u prisustvu Aninog oca, a čim je ušao na teren navijači crno-bijelih krenuli su sa ovacijama.

Dvoranom je odjekivalo "Scweini Grobaru". 

Da ne ode praznih ruku sa parketa, pobrinuo se iskusni Novica Veličković koji je Nijemcu poklonio dres Partizana s brojem 31 i njegovim imenom, dok je zauzvrat on dobio dres Manchester Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi