Poen i pet skokova Nurkića u porazu Denvera

Portland slavio rezultatom 93:75

Poen i pet skokova Nurkića u porazu Denvera

A. Beganović

U pripremnom susretu pred početak NBA sezone Portland Trail Blazersi su savladali Denver Nuggetse (93:75), čije boje brani i bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić.

Bosanskohercegovački košarkaš na terenu je proveo 12 minuta i imao je učinak od jednog postignutog poena, te pet skokova od čega dva ofanzivna i tri defanzivna. Nurkić je za dva poena gađao 0-4, dok je s linije slobodnih  bacanja imao učinak 1-2. 

Najefikasniji kod Denvera su bili Chandler sa 13, te Arthur sa 10 poena, dok su kod Portlanda najučinkovitiji bili Aldridge sa 20, Lillard sa 18, te Matthews sa 17 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije