Ponavlja li se utakmica Partizan - Ludwigsburg?

Trener Nijemaca traži ponavljanje

Ponavlja li se utakmica Partizan - Ludwigsburg?

E. Škorić

Trener Ludwigsburga John Patrick traži ponavljanje utakmice koja je večeras odigrana.

Paritzan je na produžetak pobijedio Ludwigsburga, a iz njemačkog kluba traže ponavljanje iste jer je publika ubacivala predmete u teren i neprimjereno se ponašala.

"Igrali smo protiv tima koji je na istom nivou kao i mi. Utakmica je bila vrlo napeta. Bio sam mnogo puta u Beogradu, znam kakva je atmosfera ovde", rekao je Patrick.

"Ne želim da neko pomisli da ne poštujem Partizan i Srbiju. Dolazio sam ovde 20 godina i da učim košarku.  Ne želim da umanjim pobjedu. Igrali smo protiv velikig tima, poštujemo Partizan, ali ovo nije okej", dodao je on, pa je nastavio:

"Mislim da je trebalo da se isprazni tribina ili da se utakmica prekine... Nadam se da će se utakmica igrati ponovo. Mislim da je to ispravno, vodili smo, bilo je 12 minuta do kraja", rekao je Patrick.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi