Popovich neće odmarati igrače protiv Lakersa
Foto: EPA

Lakersi bez Russella noćas

Popovich neće odmarati igrače protiv Lakersa

D. Rakanović

San Antonio Spursi noćas će na domaćem parketu igrati utakmicu protiv Los Angeles Lakersa, a sve osim uvjerljive pobjede domaćina biće veliko iznenađenje. 

Spursi su najavili da neće odmarati igrače za ovu utakmicu. Definitivno je to da će Gregg Popovich neće moći računati na povrijeđene Manua Ginobilija, Dannyja Greena i Dejountea Murraya.

Lakersi će večeras biti oslabljeni, jer zbog problema sa koljenom neće nastupiti D'Angelo Russell, a očekuje se da ga u startnoj postavi zamijeni Jordan Clarkson. 

Brandon Ingram se oporavlja od povrede koljena, pa je trener Walton najavio da će imati limitiranu minutažu. Dobra vijest za Waltona je da se Tarik Black oporavio nakon povrede koljena, te će biti na raspolaganju za ovu utakmicu.  Walton od ranije ne može računati na povrijeđenog Zubca, Mozgova i Denga. 

Duel između San Antonio Spursa i Los Angeles Lakersa na rasporedu je u 2:30 sati. 

  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi