Popovich nije birao riječi: Trump je odvratan i komičan!

Oglasio se trener San Antonio Spursa

Popovich nije birao riječi: Trump je odvratan i komičan!

E. Ganibegović

Trener San Antonio Spursa Greg Popovich je također prokomentarisao nedavne kritike koje je predsjednik SAD Donald Trump uputio brojnim sportistima u SAD.

Trump je nedavno najprije ušau u sukob sa NBA zvijezdama, nakon što je povukao pozivnicu Golden State Warriorsima na tradicionali prijem u Bijeloj kući, ali tu nije bio kraj sukobima.

Također, protestovali su i NFL igrači klečanjem tokom intoniranja himne SAD, a Trump je rekao kako trebaju biti otpušteni iz svojih klubova.

Međutim, ovaj rat predsjedniku SAD i ne ide baš od ruke, jer su se mnogi suprostavili njegovom mišljenju.

Povodom nastale situacije oglasio se i legendarni trener San Antonio Spursa, koji je rekao da je Trump odvratan i komičan.

"Naša država je osramoćena u svijetu, zbog čega nam je baš neprijatno. Pa, po mome mišljenju, Trump mi djeluje kao dječak u šestom razredu koji je pozvao društvo na svoju zabavu u dvorištu, a tamo se nije pojavio niko. Uz sve to je odvratan i komičan", poručio je Popovich.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi