Povrede uništile Real
Foto: EPA

Nakon Kuzmića na pauzi i Randolph

Povrede uništile Real

M. Šljivak

Real Madrid ostao je u meču protiv CSKA bez dvojice košarkaša.

Povrede u ovom duelu zadobili su Ognjen Kuzmić i Anthony Randolph i trener Pablo Laso na njih u narednom periodu neće moći računati.

Mnogo ozbiljnija je povreda srbijanskog centra Ognjena Kuzmića. On je pokidao ligamente koljena i kako stvari stoje, za njega je sezona završena.

Sa druge strane slovenački košarkaš Anthony Randolph van parketa će biti oko mjesec dana. On je protiv CSKA zadobio povredu ramena i pauza je i za njega neophodna.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Ove povrede su svakako veliki udarac za Kraljeve koji su tako ostali bez dvojice jako bitnih košarkaša. Posebno se to odnosi na Randolpha koji je bio dominantan na početku ove sezone.

Real je će vjerovatno za povrijeđenog Kuzmića potražiti dodatno rješenje na poziciji centra do kraja sezone.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi