Powellov potez kao šlag na tortu u pobjedi Toronta
Foto: EPA

Noć atraktivnih zakucavanja Normana Powella

Powellov potez kao šlag na tortu u pobjedi Toronta

Igrači Toronto Raptorsa pružili su sjajnu partiju u pobjedi nad Milwaukee Bucksima, 118:93. Ovom pobjedom su Raptorsi poveli u play-off seriji sa 3:2.

Najbolju partiju u ekipi Toronta pružio je odlični Norman Powell koji je upisao 25 poena, po četiri skoka i asistencije, tri ukradene lopte i jednu blokadu.

Međutim u odličnom Powellovom izdanju posebno su se izdvojila dva atraktivna zakucavanja, od kojih je jedno bilo posebno silovito.

Powell se nekoliko momenata prije kraja utakmice odrazio daleko od koša i silovito zakucao, potvrdivši, na efektan  način, pobjedu svoje ekipe.

U drugoj situaciji igrač Toronta je prošao po čeonoj liniji a zatim zakucao preko bespomoćnog Thona Makera.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi