Poznati voditelj o Nurkiću: On se nikoga ne boji
Foto: Screenshot

Skip Bayless smatra da Portland može iznenaditi Warriorse

Poznati voditelj o Nurkiću: On se nikoga ne boji

Portland će u nedjelju započeti svoju play-off seriju protiv, vjerovatno najvećih favorita za titulu, Golden State Warriorsa. 

Međutim, popularni i ponekad kontroverzni, američki voditelj i sportski analitičar Skip Bayless smatra da bi neko mogao pokvariti planove Warriorsima, te da postoji velika mogućnost da ekipa iz Goledn Statea uopšte ne dođe do velikog finala.

"Nisam siguran, ali poslušaću svoj instinkt. Golden State neće uspjeti, ispašće u jednoj od prve tri runde play-offa", rekao je u emisiji koju vodi na FoxSportu Bayless.

"Vidim tri potencijalne mogućnosti za kraj Warriorsa. Možete mi se smijati. Ali Portland može biti poguban za Warriorse ako Jusuf Nurkić bude igrao. Ko je taj momak? On je visok 2.13m, ima 22 godine, i Portland ga je ukrao od Denvera pri kraju prelaznog roka. Nisu ličili ni na šta, trebali su propustiti play-off. On ih je spasio. Ovaj dečko je sposoban za double-double svaku noć, nikoga se ne boji", izjavio je Bayless.

"Na nesreću on je slomio nogu prije par sedmica. Vjerujem da je lom veoma mali jer kažu da će igrati. Ako bude 100% spreman za prvu utakmicu, ova serija će otići u šest ili sedam mečeva", dodao je poznati voditelj.

Dodao je još i da su druge dvije ekipe koje mogu izbaciti Warriorse, Clippersi i Spursi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi