Predrag Mijatović u misiji pomaganja KK Partizan

Akciju Grobara podržali bivši fudbaleri

Predrag Mijatović u misiji pomaganja KK Partizan

Pregrad Mijatović, legendarni jugoslovenski fudbaler i nekadašnji napadač Real Madrida, pozvao sve koji mogu i imaju mogućnost da pomognu KK Partizan.

Fudbaler koji je i sam nosio dres Partizana, ali fudbalskog kluba, priključio se tako akciji Grobara da se finansijskipomogne košarkaškoj sekciji "crno-bijelih".

"Koristim ovu priliku da pozovem sve navijače, sve bivše igrače, sve koji mogu i imaju mogućnost da pomognu KK Partizanu, Duletovim igračima da ponovo budu ono što su bili, prvaci Evrope", rekao je Mijatović u video poruci sa Santiago Bernabeua.

Ovu akciju su već podržali bivši fudbaleri Zlatko Zahovič i Aleksandar Mitrović.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.