"Predstavljao sam se lažno kao Miloš Teodosić"

Patrick Beverley otkrio

"Predstavljao sam se lažno kao Miloš Teodosić"

E. Škorić

Srbijanski košarkaš Miloš Teodosić pojačat će Los Angeles Clipperse.

Teodosić u NBA ligu dolazi iz CSKA Moskve, a najbolji evropski playmaker bi trebao da zamijeni Chrisa Paula, koji je otišao u Houston Rocketse.

Patrick Beverley, također novi član Clippersa, otkrio je kako je dok je igrao za Olympiakos često znao da laže kako je Miloš Teodosić.

Beverley je kazao da su Clippersi doveli možda najboljeg asistenta NBA lige, a da je prilikom prijava u hotel često znao govoriti kako je Miloš Teodosić.

"Da, koristio sam ime Miloš Teodosić!", priznao je Beverley.

Njih dvojica ponovo će dijeliti svlačionicu i Teo bi trebao da bude oprezan kako Beverley ne bi ponovo zloupotrijebio njegov identitet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije