Preminuo košarkaš sa Univerziteta u Oklahomi

Zbog problema sa srcem

Preminuo košarkaš sa Univerziteta u Oklahomi

Košarkaš sa Univerziteta u Oklahomi Tyrek Coger preminuo je zbog problema sa srcem, saopštio je medicinski tim ovog univerziteta.

Ova vijest stigla je samo dan nakon što je zvanično potvrđeno da je Coger preminuo i to u četvrtak navečer.

Podjetimo da je on preminuo tokom treninga svog tima na fudbalskom stadionu u četvrtak poslijepodne. Izvještaji kažu da se jednostavno srušio na terenu usred treninga i da je odmah pozvana hitna pomoć, ali da ni oni nisu mogli ništa učiniti.

Ovo je sigurno velika šteta obzirom da se radilo o jako talentovanom košarkašu čija karijera je trebala da ide uzlaznom putanjom. Coger je imao samo 21 godinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi