Printezis produžio vjernost Olympiakosu
Foto: EPA

Grčki košarkaš u Olympiakosu do 2020. godine

Printezis produžio vjernost Olympiakosu

Sjajni grčki krilni centar Georgios Printezis će ostati član Olympiakosa do, najvjerovatnije, kraja karijere saopštili su iz ovog kluba nakon što je Printezis potpisao novi ugovor.

Naime, korpulentni grčki košarkaš je postigao dogovor sa svojim dugogodišnjim klubom, i potpisao novi ugovor prema kojem bi on u Olympiakosu trebao ostati najkraće do 2020. godina.

A s obzirom da su Printezisu 32 godine, mnogi vjeruju da će on po isteku ovog ugovora ili završiti igračku karijeru, ili ponovo produžiti saradnju sa Olympiakosom.

Printezis je karijeru i započeo u Olympiakosu, za koji je prvobitno igrao od 2002. do 2009. godine, a u sezoni 2006/2007 je bio posuđen u Olympia Larissu. Nakon toga je uslijedila epizoda u Unicaji iz Malage, da bi se 2011. godine ponovo vratio u Olympiakos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije