Prodato 35.000 ulaznica za Eurobasket

Prema riječima predsjednika KS Francuske

Prodato 35.000 ulaznica za Eurobasket

Eurobasket 2015 godine biće prvo prvenstvo Starog kontinenta koje će se igrati u više država, a imati će četiri domaćina. Jedan od njih biće i Francuska, zemlja aktuelih prvaka Evrope.

Upravo će sa aktuelnim šampionima Evrope u grupi igrati i košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine, a naš ti će svoje utakmice igrati u Montpellieru.

Danas je predsjednik Košarkaškog saveza Francuske Jean-Pierre Siutat na svom zvaničnom Twitter profilu sa svima koji prate njegovo pisanje podijelio zanimljivu informaciju.

Naime, prvi čovjek KS Francuske napisao je kako je već prodato 35.000 ulaznica za mečeve Eurobasketa koji se igra naredne godine u Francuskoj, Njemačkoj, Hrvatskoj i Latviji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.