Prva pobjeda Silver Starsa

WNBA

Prva pobjeda Silver Starsa

Teme:

U jedinoj utakmici odigranoj sinoć u WNBA ligi košarkašice San Antonio Silver Starsa bile su bolje od Tulsa Shocka u gostima rezultatom 83:74.

Košarkašice Silver Starsa imale su mnogo bolji šut iz igre, 51.7 posto naprema 41.3 posto Shocka, a skakački su potpuno nadigrale svoje suparnice (41-31). Tulsa je izgubila čak 18 lopti nakon čega su košarkašice Silver Starsa postigle 24 poena.

San Antonio je imao četiri igračice sa dvocifrenim učinkom. Sophia Young je ubacila 24, Edwige Lawson-Wade 16, Michelle Snow 13, a Becky Hammon 12 poena. Bolje od ostalih u redovima Tulse bile su Kara Baxton sa 15 i Amber Holt sa 11 poena. Marion Jones je ubacila 2 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.