Radonjić: Moramo biti na visini zadatka

Trener Crvene zvezde uoči utakmice 17. kola Eurolige

Radonjić: Moramo biti na visini zadatka

Crvena zvezda je u prvom međusobnom duelu ove sezone doživjela ubjedljiv poraz od Fenerbahčea (87:72), ali trener Dejan Radonjić smatra da njegov tim uz dobar pristup na  terenu može pružiti dobru partiju i revanširati se ekipi iz Istanbula.

Takođe, crnogorski stručnjak je svjestan kvaliteta aktuelnog viceprvaka i njegove uzlazne forme.

"Da bismo dobili Fener sigurno moramo da igramo iznad naših mogućnosti, jer igramo protiv tima koji je toliko kvalitetan, to je pokazao u svim duelima protiv nas. Oni su sada kompletni, vratio im se Bogdanović... Da su bili kompletni, sigurno bi imali manje poraza. Moramo da damo sve od sebe, naravno, tu su i naši navijači da nam pomognu da budemo konkuretni. Moramo da igramo dobru odbranu, da imamo kontrolu skoka, da trčimo, da odgovorimo na njihovu snagu, da igramo dobar napad kako bismo došli do neke šanse da ih pobijedimo", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

On je dodao da je zdravstveno stanje u ekipi dobro i da će sa svim raspoloživim snagama dočekati turski tim.

Srbijanski šampion trenutno zauzima sedmu poziciju sa omjerom 8-8, dok je tim iz Istanbula peti sa dva trijumfa više.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Utakmica 17. kola Eurolige između Zvezde i Fenera na programu je sutra od 20.45 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi