Radonjić napustio Crvenu zvezdu

I definitivni razlaz Zvezde i crnogorskog stručnjaka

Radonjić napustio Crvenu zvezdu

D. Rakanović

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštila je večeras da saradnja sa dosadašnjim trenerom Dejanom Radonjićem neće biti nastavljena. 

Crnogorskom stručnjaku je na kraju minule sezone istekao ugovor u kojoj je klub sa Malog Kalemegdana osvojio triplu krunu. 

"KK Crvena zvezda mts izražava veliku zahvalnost treneru koji je na klupi kluba sjedio više od 4 godine i u tom periodu ostvario istorijske rezultate. Nakon povratka Dejana Radonjića sa usavršavanja u SAD, obavljeni su poslednji razgovori sa čelnicima kluba u Beogradu. Ipak, i pored velike želje, klub i trener neće nastaviti saradnju", saopšteno je iz kluba. 

Crvena zvezda je sa Radonjićem na klupi osvojila: tri titule prvaka ABA lige, tri titule domaće lige i tri nacionalna kupa.

Kao potencijalna zamjena Radonjiću u medijima se spominje nekadašnji selektor košarkaške reprezentacije BiH Duško Ivanović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi