Radonjić: Ne bih se iznenadio ako doživimo još neki poraz

Trener Zvezde nakon meča

Radonjić: Ne bih se iznenadio ako doživimo još neki poraz

Košarkaši Crvene Zvezde doživjeli su sinoć poraz nakon dugo vremena, a bolji od beogradske ekipe bio je turski Efes koji je u Pionieru slavio sa 86:72.

Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić nakon meča je čestitao Efesu na pobjedi te je poručio da se ne bi iznenadio kada bi njegova ekipa u narednim danima doživjela još neki poraz.

"Čestitatm Efesu, ali ovo je bila utakmica u kojoj smo do sredine druge dionice imali kontrolu. Oni su tada napravili razliku, ali mi smo se poslije uspjeli vratiti na minus šest i promašili smo napad. Efes je u Turskoj pokazao da je bolji, a večeras su to potvrdili. Ukazivao sam prije utakmice na probleme. Nekima je to izgledalo kao da spuštam loptu. Nadao sam se da će povrede izostati i biti manje, ali sada nismo uspjeli to da iznesemo. Efes je odigrao odlično. Neću se iznenaditi ako u narednim danima doživimo još neki poraz. Da smo mogli da se spremamo sedam dana kompletni, bila bi druga priča. U ABA ligi imamo solidnu zalihu, a u Euroligi smo izuzetni i vjerujem da ćemo, kada budemo kompletni, ponovo igrati na nivou na kojem možemo", rekao je Radonjić.

Podsjetimo da Crvena Zvezda narednu utakmicu u Euroligi igra protiv CSKA u gostima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi