Radonjić: Neće biti lako protiv Galatasaraya

Trener Crvene zvezde

Radonjić: Neće biti lako protiv Galatasaraya

Košarkaši Crvene zvezde sutra će u okviru 23. kola Eurolige dočekati ekipu Galatasaraya.

Crveno-bijeli su nakon sedam vezanih trijumfa u elitnom takmičenju doživjeli dva poraza i trenutno zauzimaju šestu poziciju sa skorom 12-10, dok je tim iz Istanbula sa samo sedam pobjeda četrnaesti i gotovo je bez šansi za plasman u play-off.

"Protivnik ima ogromno iskustvo i kvalitet i potrebno je da budemo na nivou igara kada smo igrali najbolje i kada smo bili kompletni. Da li je to moguće u ovom trenutku teško je procijeniti. Ne treba očekivati da budemo toliko dobri, ali nadam se da ćemo uspjeti da se dobro pripremimo i da ćemo dati maksimum. Želja nam je budemo bolji od Galatasaraya, ali smo svjesni da neće biti ni malo lako", rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić novinarima u Beogradu.

On je istakao da se nada dobroj atmosferi i da uopšte ne razmišlja o eventualnim provokacijama turske ekipe.

"Ne bavim se time da će neko da me provocira osim košarkaši, a to jedva čekam da se desi. Osim toga, meč koji je bio zahtjevniji prije dvije godine je pokazao da možemo da mi možemo s tim da se nosimo, organizacija je bila jako dobra i ne vidim tu da ima nešto što na taj način može da proizvede nešto", izjavio je Radonjić.

Okršaj ova dva tima obilježiće i sjećanje na Marka Ivkovića, navijača crveno-bijelih koji je ubijen u Istanbulu prije tri godine.

"Utakmice protiv njih zbog događaja u Istanbulu imaju posebnu težinu i naravno da očekujem da mnogi elementi koji će biti prisutni ne budu nešto što će uticati na kvalitet naše igre", zaključio je crnogorski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Utakmica 23. kola Eurolige između Crvene zvezde i Galatasaraya igra se sutra od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi