Radonjić: Nije istina da Barcelona želi Marjanovića, ali...

O interesu Katalonaca

Radonjić: Nije istina da Barcelona želi Marjanovića, ali...

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić demantovao je vijest da Barcelona želi trenutno angažovati Bobana Marjanovića.

Po riječima srbijanskog stručnjaka, iz Katalonije još nisu pokazali interes za najkorisnijeg igrača Eurolige, ali ne bi bilo čudo da se to zaista desi.

"Barcelona još uvijek nije pokazala interesovanje za Bobana Marjanovića, ali ne bi bilo čudo da se takvo nešto dogodi. Napravili smo velike stvari ove i proše sezone u Euroligi i treba očekivati takve ponude", rekao je Radonjić.

Crvena zvezda će u četvrtak biti na teškom ispitu u Madridu gdje će se suprotstaviti snažnom Real Madridu. Ko zna, možda Marjanović protiv Barceloninih najvećih rivala na sebe skrene pažnju Katalonaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.