Radonjić ostaje na klupi Crvene Zvezde

Potvrđeno iz kluba

Radonjić ostaje na klupi Crvene Zvezde

Crnogorski košarkaški stručnjak Dejan Radonjić ostat će i naredne sezone na klupi Crvene Zvezde.

Ovu informaciju potvrdio je danas na zvaničnoj stranici klub iz Beograda, a Radonjić je danas već otputovao u Barcelonu na sastanak Eurolige i trenera euroligaških klubova.

"Trener sa najviše pobjeda u dosadašnjoj historiji kluba sa Malog Kalemegdana insistirao je na ostanku u Beogradu i pored interesovanja pojedinih klubova iz inostranstva, što je svojevrsno priznanje i KK Crvena zvezda Telekom koji je dvostruki uzastopni osvajač duple krune i redovni, i uspješni učesnik Eurolige”, navodi se u saopštenju Zvezde. 

Podsjetimo da je Radonjić preuzeo Zvezdu 2013. godine, a od tada je osvojio dvije titule u ABA ligi i Superligi, a veliku uspjeh u Euroligi je napravio 2015. godine kada je Zvezda ušla među najboljih osam timova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi