Radonjić: Ovaj put će biti puno teže

Trener Crvene zvezde

Radonjić: Ovaj put će biti puno teže

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Tel Aviv, gdje će sutra od 20.05 časova igrati protiv Maccabija u okviru 18. kola Eurolige.

Srbijanski šampion je u nizu od četiri pobjede u Euroligi, a trener Dejan Radonjić i pored sjajne forme i blistavih izdanja svog tima poziva na oprez uoči duela sa 'ponosom Izraela'. 

"Maccabi je značajno drugačiji tim nego što je to bio ranije. Doveli su novog trenera, a Quincy Miller se vratio poslije duge povrede. Treba očekivati da će oni u preostalih 13 kola pokušati da dođu do ostvarenja ambicija koje su prije početka sezone bile izuzetno velike. Ljetos su uradili mnogo u prelaznom roku, imali velika ulaganja u tim i nadaju se da će stići do same završnice Eurolige", rekao je Radonjić.

Krajem prošle godine crveno-bijeli su u 'Pioniru' deklasirali Maccabi rezultatom 83:58 u utakmici 12. kola elitnog takmičenja.

"Igrači koji su igrali protiv nas u Beogradu su i sada tamo. Znamo da se radi o ogromnom individualnom kvalitetu i da su u pitanju igrači koji mogu da rješavaju utakmice na najvišem nivou. Dolazak novog trenera i povratak Millera donosi ogroman kvalitet i bilo kakva poređenja nemaju smisla. Pored tih korekcija u timu i činjenica da igraju na domaćem terenu im stvara dodatno opterećenje da moraju da dođu do bodova. Takođe, raspored koji im slijedi daje im prostora da vjeruju da će serijom pobjeda da se priključe ekipama iznad njih", zaključio je Radonjić.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Zvezda je do sada upisala devet pobjeda i osam poraza i trenutno se nalazi na sedmom mjestu. Sa druge strane, Maccabi je 14. sa samo šest trijumfa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi