Radonjić: Ove rezultate, morat ću nekako da objasnim

Trener Zvezde pred susret sa Efesom

Radonjić: Ove rezultate, morat ću nekako da objasnim

D. Vejo

Košarkaši beogradske Crvene zvezde sutra će u okviru 21. kola Eurolige na svom parketu dočekati ekipu Efes Pilsena.

Ukoliko poklekne i Efes u paklu dvorane "Aleksandar Nikolić", strateg crveno-bijelih morat će da traži odgovore na pojedina pitanja, kako bi se "opravdao" navijačima. 

"Sve utakmice u Euroligi su teške, pa tako i ova. Odigrali smo 20 utakmica i svaka je bila teška na svoj način. Trenutno, nalazimo se u lošoj situaciji kada je u pitanju zdravstveni bilten. Neće biti nekoliko igrača u sastavu protiv Efesa. Oni su u prvom susretu bili dosta bolji, ali nadam se da ćemo im se revanširati. Ukoliko dođemo do trijumfa, morat ću sve ove rezultate da objasnim navijačima", kazao je trener Zvezde, Dejan Radonjić.

Stefan Jović i Ognjen Kuzmić pod znakom su pitanja za ovaj susret. I jedan i drugi muku muče sa povredom.

Meč između Crvene zvezde i Efesa zakazan je za sutra od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije