Radonjić: Zadovoljan sam, dali smo svoj maksimum

Trener Zvezde nakon sinoćnjeg meča

Radonjić: Zadovoljan sam, dali smo svoj maksimum

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde Telekom sinoć su na svom parketi u trećoj četvrtfinalnoj utakmici Eurolige poraženi od ekipe CSKA koja je tako sebi obezbjedila put na final-four u Berlin.

Pred prepunom Kombank areno, crveno-bijeli su odigrali jedan dobar meč. Ipak prevelik zalogaj bila je jedna od najboljih evropskih ekipa za izabranike Dejana Radonjića. O prvim utiscima nakon sinoćnjeg meča pričao je upravo strateg.

"Svojim igračima nemam šta da zamjerim. Borili smo se do kraja. Dali su svoj maksimum na parketu. Dobili smo ako ne i najjačeg protivnika u četvrtfinalu, svi znamo kakav kvalitet posjeduju Moskovljani. Košarkaši CSKA pružili su jednu sjajnu predstavu i čestitam im na tome, te im želim mnogo sreće na završnom turniru u Berlinu", rekao je za tamošnje medije šef struke Zvezde, Dejan Radonjić.

Košarkaši Crvene zvezde okreću se finalu ABA lige protiv Mega Leksa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi