Radonjić: Zakazali smo u odbrani

Zvezda doživjela sedmi poraz ove sezone

Radonjić: Zakazali smo u odbrani

Crvena zvezda poražena je u Istanbulu od Fenerbahčea sa 87:72 (20:18, 21:13, 27:19, 19:22) u 11. kolu Eurolige.

Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić izjavio je da je njegov tim imao dosta problema u odbrani i da ih je skupo koštala loša igra u drugoj četvrtini.

"Imali smo dosta problema u drugoj četvrtini, prije svega u odbrani. Nakon tog perioda igre Fenerbahče je uspostavio kontrolu nad utakmicom. Mi moramo da se spremamo za naredne mečeve", izjavio je Radonjić.

Željko Obradović je istakao da je ovo veoma važna pobjeda za Fenerbahče.

"Možda se ponavljam, ali moram da istaknem da je ova pobjeda veoma važna za naš tim. Veći dio utakmice smo igrali dobro, mada je bilo nekih dijelova sa oscilacijama. Naši visoki igrači su odigrali dobro poput Udoha, Veselog i Antića i korektno je da čestitam svima, jer je ovo timska igra", rekao je trener Fenera.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Srbijanski šampion u 12. kolu igraće protiv Maccabija, dok će Fener za protivnika imati Panathinaikos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi