Radonjić: Zaslužili smo ovaj trofej

Trener Crvene zvezde nakon osvajanja Regionalne lige

Radonjić: Zaslužili smo ovaj trofej

D. Vejo

Trećom uzastopnom pobjedom u finalnoj seriji nad ekipom Mega Leksa, košarkaši Crvene zvezde osvojili su trofej Regionalne ABA.

Svakako da je ovo veliki uspjeh crveno-bijelih imajuću u obzir da su odbranili naslov. Zadovoljan prikazanom igrom svojih košarkaša bio je i sam Zvezdin strateg.

"Prvo bih se osvrnuo na našeg protivnika. Smatram da je Mega igrala veoma dobro ove sezone i povred povreda koje su ih zadesile. Za budućnost ne mora da brinu. Mi smo odbranili trofej osvojen prošle sezone i to je za nas velika čast. Iako je bilo turbulencija do samog finala, ja sam prezadovoljan igrom svojih košarkaša. Zaslužili smo trofej", rekao je za tamošnje medije strateg crveno-bijelih, Dejan Radonjić.

Osvrnuo se i na podršku sa tribina.

"Bez navijača ovo ne bi bilo moguće", zaključio je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi