Raduljica: Amerikanci su baš isfolirani igrači

Centar Srbije nakon utakmice sa SAD-om

Raduljica: Amerikanci su baš isfolirani igrači

Košarkaška reprezentacija Srbije sinoć je u madridskom Domu sportova poražena od Sjedinjenih Američkih Država u finalnom susretu Svjetskog prvenstva u košarci. 

Amerikanci su slavili bez većih problema rezultatom 129:92, a neizvjesnost je trajala prvih pet minuta susreta. Amerika je uvjerljivo slavila i tako potvrdila svoju dominaciju, koja traje od 2006. godine. Centru Srbije, Miroslavu Raduljici nije se svidjelo ponašanje Amerikanaca. 

"Nisam osjetio da je bilo toliko zastrašujuće. Mogli smo svi da odigramo bolje i da zaustavimo te luđačke trojke, ali nismo dobro odgovorili na to," rekao je Raduljica i dodao: 

"Ovo finale mi neće ostati u lošem sjećanju i pored rezultata, žao mi je samo što smo izgubili ovolikom razlikom. Nije mi se svidjelo što su se ponijeli na loš način u pojedinim situacijama, baš su isfolirani igrači," rekao je nakon utakmice Raduljica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.