Rajon Rondo se nada povratku na teren prije All-Star pauze

Playmaker Celticsa već godinu dana van parketa

Rajon Rondo se nada povratku na teren prije All-Star pauze

Playmaker Boston Celticsa, Rajon Rondo istakao je kako se nada da će se na teren vratiti prije All-Star pauze. 

Ovogodišnji All-Star na rasporedu je od 14. do 16. februara, a održat će se u domu New Orleans Pelicansa. Rondo je ligamente desnog koljena pokidao prošlog januara, a operisan je u februaru. Playmaker Bostona istakao je kako se nada da će se na teren vratiti u posljednjem susretu Celticsa prije pauze, 12. februara. 

"To je samo osjećaj. Vjerovatno ću se jednog jutra probuditi i biti spreman za igru," rekao je Rondo, dok je trener Celticsa, Brad Stevens istakao kako on neće donijeti odluku o Rondovom  povratku na teren. 

"To nije moja odluka. Nikada nismo razgovarali o određenom datumu. Dogovorili smo se da o tome pričamo kada bude spreman. Nisam zaista razgovarao sa njim, niti sam čuo od ljudi iz kluba da je postavljen određeni datum njegovog povratka," rekao je Stevens. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.