Rašković: Ništa od Barcelone, Jović ostaje u Zvezdi

Menadžer Zvezdinog pleja stao na kraj špekulacijama

Rašković: Ništa od Barcelone, Jović ostaje u Zvezdi

D. Vejo

U posljednjih nekoliko dana pojavila se informacija kako je za usluge Zvezdinog plejmejkera Stefana Jovića zainteresovana Barcelona.

Takvi podaci, podigli su veliku buru u srbijanskim medijama koji su po svaku cijenu željeli da dođu do istine imajuću u vidu da crveno-bijeli već sutra igraju meč Eurolige sa navedenim španskim timom. Međutim, špekulacijama je došao kraj.

O svemu je odlučio da progovori menadžer Stefana Jovića, Aleksandar Rašković.

"Vijest da Jović prelazi u Barcelonu nema nikakvog smisla, pogotovo ne u trenucima kada se Zvezda bori za mjesto u Top osam fazi. On i dalje ostaje u Beogradu", poručio je Rašković.

Jović je sa srbijanskim šampionom ugovor produžio do ljeta 2018. godine, ali još uvijek nije poznato kada će se vratiti na parket jer je povreda leđa ozbiljnije prirode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi