Raspored utakmica Netsa: Mirza otvara protiv Bostona
Foto: EPA

Za dva mjeseca počinje NBA sezona

Raspored utakmica Netsa: Mirza otvara protiv Bostona

M. Šljivak

Dva mjeseca ostala su do početka nove NBA sezone, a kao i prošle sezone ljubitelje najbolje lige svijeta u Bosni i Hercegovini očekuju besane noći.

Pored Mirze Teletovića naša zemlja od naredne sezone ima još jednog košarkaša u najjačoj ligi svijeta. Za Denver će igrati mladi centar Jusuf Nurkić, te će sasvim sigurno nesanica, popuštanje u školi, fakultetu, kašnjenje na posao biti mnogo izraženiji od oktobra pa do sredine aprila.

Donosimo vam kompletan raspored utakmica Brooklyn Netsa za koje nastupa kapiten košarkaške reprezentacije BiH Mirza Teletović, a Netsi će sezonu otvoriti 30. oktobra duelom s Boston Celticsima.

Susret se igra u 1 sat ujutro po našem vremenu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti