Real Madrid bez većih problema protiv Betisa

ACB liga

Real Madrid bez većih problema protiv Betisa

Košarkaši Real Madrida slavili su pobjedu večeras na domaćem parketu protiv Real Betisa sa 87:76 u okviru 29. kola ACB lige.

Real je bio veliki favoriti na ovom meču, a tu ulogu su bez većih problema opravdali na terenu, prije svega zahvaljujući odličnoj igri u prvoj četvrtini koju su dobili sa 25:14. Druga dionica također je pripala domaćima i to rezultatom 21:19.

U nastavku meča Real je malo spustio nogu sa gasa, ali to nije uticalo mnogo na konačan rezultat meča jer su uspjeli da ostvare pobjedu sa 11 poena razlike.

Do trijumfa ih je vodio Nocioni sa 26 poena, dok je poen manje imao Carroll. Kod Betisa Lockett je bio bolji od ostalih te je imao 18 poena.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Real Madrid je nakon ovog trijumfa ostao lider na tabeli sa omjerom 20-7, dok je Betis tek na 16. mjestu sa omjerom 8-19.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije