Real Madrid dovodi Zorana Ercega?

Postoji interes madridskog kluba

Real Madrid dovodi Zorana Ercega?

Srbijanski košarkaš, Zoran Erceg, mogao bi uskoro napustiti Galatasaray i pojačati vjerovatno najbolji evropski košarkaški klub.

Real Madrid ozbiljan je u namjeri da dovede ovog košarkaša, koji bi u slučaju konkretne ponude imao pravo odlaska iz Istanbula.

Nije Erceg jedini košarkaš koji bi mogao lako napustiti Galatasaray. Turski velikan ima finansijskih problema pa je uprava kluba donijela odluku da će svi igrači biti u mogućnosti napustiti klub ako pronađu drugi, osim Carlosa Arroya.

Navodno je Ercegovu želju za odlaskom povećala i navijačka tragedija od prije nekoliko dana, kada je uoči susreta Galate i Crvene zvezde ubijen navijač beogradskog kluba.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.