Real Madrid osvojio Kup Španije

U finalu bolji od Valencije

Real Madrid osvojio Kup Španije

Košarkaši Real Madrida ponovo su osvojili španski Kup pobjedom nad Valencijom rezultatom 97:95.

Ova vrlo interesantna i neizvjesna utakmica odigrana u Vitoriji je na kraju pripala Kraljevima, koji su četvrtu godinu u nizu osvojili Kup.

Real je na poluvremenu vodio sa 47:45, a do kraja je uz male poteškoće uspio savladati stečenu prednost i doći do novog trofeja.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Sergio Llull sa 22 i Anthony Randolph sa 20 poena, dok je Valenciji bilo premalo i 28 poena koliko je postigao najbolji strijelac utakmice Bojan Dubljević.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi