Riley: Wade je nezamijenjiv
Dwayne Wade

Riley: Wade je nezamijenjiv

Pat Riley namjerava osigurati da Miami Heat ostane jaka ekipa, tako što će produžiti ugovor sa Dwaynom Wadeom.

Predsjednik i nekadašnji trener Miamija izjavio je kako je apsolutni prioritet njegove ekipe da osigura ostanak svoje najveće zvijezde Dwayne Wade u Floridi i narednih sezona.


-    Želje nam je da produžimo ugovor sa Wadeom. On je naš igrač od samog početka svoje NBA karijere, proveli smo zajedno nekoliko sjajnih godina i osvojili šampionski prsten. Wade je nezamijenjiv u našoj ekipi“, kazao je legendarni Riley.

Wadeu ugovor sa Heatom ističe naredne sezone i biće veoma zanimljivo vidjeti hoće li se ovaj All Star košarkaš odlučiti za ostanak u Miamiju, s obzirom na to da Heat više nije kandidat za sam vrh NBA lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.