Robert Horry pod istragom nakon tuče na basketu

Policija istražuje slučaj

Robert Horry pod istragom nakon tuče na basketu

D. Rakanović

Sedmostruki NBA prvak Robert Horry nalazi se pod istragom policije u Los Angelesu nakon tuče na turniru u basketu prošle sedmice. 

Podsjetimo, nekadašnji igrač Lakersa, Houstona i San Antonija učestvovala je u tuči kada ga je nepoznata osoba odgurnula, da bi nakon toga Horry nasrnuo na njega i šakama zadao nekoliko udaraca. 

Legendarni košarkaš istakao je da ga je neimenovani čovjek stalno provocirao i dobacivao mu prije nego što je izbio fizički sukob. 

"Lik me provociora sve vrijeme. Odgurnuo me. Tamo odakle ja dolazim, branite se u takvoj situaciji“, rekao je Horry za TMZ i dodao da je odlučio prestati jer je shvatio da jedino on ima nešto da izgubi u ovoj situaciji.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi