Rookie već počeo s egzibicijama, Durant i Curry u nevjerici
Foto: Screenshot

Jordan Bell oduševio saigrače

Rookie već počeo s egzibicijama, Durant i Curry u nevjerici

Golden State Warriorsi su sinoć upisali ubjedljivu pobjedu nad Dallas Mavericksima rezultatom 133:103, a svojih "pet minuta" je dočekao i rookie Warriorsa Jordan Bell.

Jordan Bell je protiv Dallasa igrao devet minuta, ali je u svojoj 4. NBA utakmici u karijeri uspio oduševiti saigrače, ali i navijače Golden State Warriorsa.

Nešto manje od 3 minute prije kraja susreta su Warriorsi imali sigurnih 25 poena prednosti, a Bell je krenuo u kontranapad, a umjesto rutinske završnice se odlučio za zaista sjajno zakucavanje.

On je, u stilu legedni poput Tracyja McGradyja ili Vincea Cartera, dodao sam sebi loptu od tablu i silovito zakucao, a reakcije sa klupe Warriorsa su bile zaista sjajne.

Jordan Bell je prošao jedan od najkvalitetnijih košakaških koledž programa na Univerzitetu Oregon, a Warriorsi su ga na proteklom draftu izabrali u drugoj rundi, 38. pickom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi