Rose: Osjećam da će se nešto posebno desiti u New Yorku

Novi igrač Knicksa

Rose: Osjećam da će se nešto posebno desiti u New Yorku

E. Škorić

Derrick Rose, bivši igrač Chicago Bullsa, stigao je u New York.

Rose je iz Chicaga prešao u Knickse i veliko je pojačanje za njujorški tim. Zadužio je broj 25 i odmah izrazio veliko zadovoljstvo što je stigao u redove Knicksa.

"Samo želim da pobjeđujem. Ovog lejta, sve će se svoditi na rad na kondiciji i ulazak u pravi ritam. Nadam se da ću ovdje ostati do kraja karijere. Mislim da sam igrač koji se lako prilagođava", izjavio je Rose,dodavši:

"Osjećam da će se nešto posebno dogoditi u New Yorku. Moramo naredne sezone igrati play-off".

U dosadašnjem tijeku karijere Rose je u NBA ligi na prosjeku od 19.7 poena i 6.2 asistencije. Proteklih sezona imao je problema s povredama, ali pravi Rose može apsolutno sve. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi