S ovim nastupima Nurkić je izborio nastup na All Staru

Najbolje partije bh. centra

S ovim nastupima Nurkić je izborio nastup na All Staru

A. Haznadarević

Bosna i Hercegovina će po prvi put u historiji imati svog predstavnika na NBA All Star NBA vikendu, a stručnjaci su jednoglasni u stavu da je pravda tek sada zadovoljena nakon što je bh. košarkaš dobio naknadnu pozivnicu, koja je uslijedila poslije službene potvrde Stevena Adamsa da zbog povrede neće biti u prilici da nastupi.

"Bosansko čudo" od početka sezone igra na fenomenalnom nivou, te se iz utakmice u utakmicu sve bolje snalazi, a ako bi trebali izabrati njegove najbolje nastupe s kojima je osigurao pozivnicu za učešće na All Star vikendu, onda bi uvidjeli da se pet mečeva posebno izdvaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti