Saigrači iznenadili povrijeđenog Sergia Llulla
Foto: EPA

Iznenadna posjeta reprezentativnih kolega

Saigrači iznenadili povrijeđenog Sergia Llulla

Sergio Llull je igrajući u dresu reprezentacije Španije na pripremnom meču protiv Belgije doživio tešku povredu desnog koljena, te se pretpostavlja da će biti van parketa do početka 2018. godine.

Sigurno je da sjajni playmaker španske reprezentacije i Real Madrida proživljava teške trenutke, pa su ga njegove reprezentativne kolege odlučile iznenaditi i posjetiti u njegovom domu gdje se oporavlja od povrede.

Igrači i stručni štab reprezentacije Španije proveli su neko vrijeme s Llullom u njegovoj kući, a sudeći prema osmjehu na njegovom licu, španski reprezentativci su uspjeli u svojoj nakani da razvesele svog saigrača.

Španija je jedna od najuspješnijih reprezentacija u historiji evropske, ali i svjetske košarke, međutim sigurno je da će im nedostajati pomoć fantastičnog playmakera na predstojećem Eurobasketu koji počinje 31. augusta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi