Samo je Kobe ispred Duranta

Igra dostojna MVP nagrade

Samo je Kobe ispred Duranta

M. Šljivak

Zvijezda Oklahome, Kevin Durant, sinoć je uništio Portland sa 46 poena, a Durantula je došla do jednog zanimljivog rekorda u tom meču.

Durant je uz Kobea Bryanta i Bernarda Kinga i postao prvi košarkaš u  posljednjih 25 godina, koji je u četiri i više utakmica od posljednjih 10, ubacio 45 i više poena. Kobe Bryant je to učinio 2007. godine, a Bernard King u sezoni 1990/1991.

Također, Durant je u posljednjih 10 utakmica postigao 383 poena, što ga stavlja odmah iza Bryanta, koji je u sezoni 2006/2007 ubacio 396 poena u 10 utakmica.

Igra koja je dostojna MVP nagrade...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije